Despre noi

La Mama Uta e loc pentru toata lumea

🌊🌊🥇 S-a deschis SPA (Sănătate Prin Apă) MAMA UȚA❗‼ Saună uscată și piscină cu Jacuzzi, cascadă și înot contra curentului! (30 lei/pers pentru o perioadă de până la 3 ore, iar pentru o durată mai mare de 3 ore prețul este de 50lei/pers)
🏨 Pensiunea dispune de 44 de locuri de cazare in 4 clădiri (Căprioara, Jderul, Cerbul si Vidra)
📢 Se pot organiza evenimente in 2 săli echipate cu sonorizare și lumini, atat cu muzică live cât și cu DJ! Turiștii se pot delecta si cu un mic muzeu de obiecte vechi din Romania și de peste hotare și o expoziție de suveniruri lăsate de trecători! Istoria restaurantului este expusă atât prin fotografii cât si prin documente de pe timpurile Mamei Uța!
🍗 Restaurantul cu meniu „a la carte” vă ofera produse tradiționale, locale și internaționale!
⚽ Sală de sport lângă incinta pensiunii
🏆 Se pot organiza cantonamente
🚗 Serviciul de Catering se desfășoară pe ruta Vârtop-Albac!
☎ Pentru detalii vizitați www.mamauta.ro sau sunați la 0735164098 (Maximilian), 0726627901 (Călin), 0258778008 (Pensiune)

18
Camere
3
Vile
50
Locuri de parcare
1
SPA

Pensiunea Mama Uta iti ofera mai mult decat o cazare in Apuseni, ea iti ofera un sejur arhaic si familial, plin de traditie si legenda. Mama Uta se asigura ca nimic sa nu-ti lipseasca pe toata perioada vacantei, ca tu sa te bucuri de timpul tau liber in mijlocul naturii. Aici vei gasi linistea la care ai visat tot anul.